Vaja Balls

Vaja kroglice so najnovejši izum v vadbenih opreme. Te kroglice ulov vsakega posameznikovega izmišljeno zaradi svoje oblike in atraktivnih barv. Vendar pa je resnična korist vadbenih žog, ki jih skupina švicarskih medicinskih terapevtov uvedena, je kot nadomestek podpore med vadbo.

Vaja žoga je dobra za vse vadbe skupine, kot so jedro stabilnosti, rehabilitacijske vaje in kardiovaskularnih vadbo. Vaje z kroglice krepitev in ton vse večje mišice v telesu. Mehka tekstura žogo je idealna izbira za joga položaje, s pomočjo dumbbells za mišic toning, ali delajo na trenažerjih teže težka. Prednost Exercise kroglice je, da so obstojna in ohranja svojo obliko pod tlakom.

Dokumentacija z žogo zagotavlja podatke o preskusih obremenitve za koliko teže bo vadba žogo drži. Prednost vadbe kroglice je, da zagotavljajo mehko še trdno podporo, ki ne škoduje telesu. Vaja kroglice prihajajo v različnih barvah in konča. Lahko dobim žogo ujemanje teksturo sobo je. So preprosti za shranjevanje in jih lahko celo roll pod posteljo ali mizo. Medtem ko se ne izvaja z žogo, jo lahko uporabite za igranje z otroki. Mehke in velike kroglice ne bo naredil nobene škode za otroke. Igra žogo bo dodatno vajo posredno.

Prvotno se uporablja pri zdravljenju bolezni, je vadba žogo uporablja za podporo telesa med vadbo. Te kroglice zagotavljajo podporo telesu, ko naredite določeno vadbo v določenem položaju in jih je potrebno ohranjati ravnovesje. Večina vadbene kroglice so narejene iz porušitve dokaz lateksa ali drugih materialov in so varni za uporabo. Veliko joga položajev in mišic toning vaje je mogoče doseči le s pomočjo podpore. Vaja kroglice so zelo koristno za te položaje. Vaja kroglice uvesti element stabilnosti za naloge, ki jih običajno ne bi dobili v talni vadbo. Vaše telo se samodejno odziva na zaznano nestabilnosti, da uravnotežena na uresničevanje žogo. To pomaga pri krepitvi mišic, ki niso aktivno sodelujejo v vaji.

Vaja žoga je uporabna za zdravljenje fizioterapijo tudi. Te kroglice pomaga, da se znebite bolečin v hrbtu in hrbtenice motenj. Majhen gibanje območje in nastavitev ravnovesja hrbtenice z izvajanjem z vadbo kroglo pomočjo inducirane pri zmanjšanju bolečine v hrbtu. Švicarska žoga vadba za ljudi z bolečinami v hrbtu jim zagotavlja preprost način za ponovno vzpostavitev gibanje po bolečine v hrbtu epizodo. Prav tako ima za posledico izboljšano mišične moči, večjo fleksibilnost in širok spekter gibanja hrbtenice med zdravljenjem.

Category:  Fitness
Tag: fitness

Andrei Bergstein

The famous socialite / photographer / web designer