Honlap Navigációs

Mivel a hivatkozások képezik a honlapok, akkor van értelme, hogy jelentős mennyiségű erőfeszítést hogyan honlap navigációs és a link rendszereket úgy tervezték. Legyen az egyik web design végigvezeti a navigációs és összekötő áttekintést néhány kipróbált és igaz site navigációs tervez.

Fontos, hogy helyezze honlap navigációs élvonalában a tervezési folyamat vagy átalakítása tervet a fejlesztő felhasználói élményt. A web designer segít az üzleti, kicsi vagy nagy, hogy kihasználják az új technológiák kidolgozásához rendelkezésre álló navigációs struktúra, ami hatékony.

Ha van egy kis, személyes honlap, web designer utalhat egy egyszerű felső vízszintes navigációs sáv. Ez a legegyszerűbb és a leginkább felhasználóbarát módon megjeleníti az összes elérhető oldal linkeket. Nagyobb honlapok sok oldalt lehet szükség egymásra függőleges navigációs elrendezés további linkeket, jellemzően a bal oldalon a weboldal. A web designer létrehozhat egy "legördülő" vagy "fly-out" menüben tartani navigáció elérhető, de a kompakt.

Ha úgy gondolja, itt az ideje, hogy újragondoljuk a honlap navigációs, egy web designer segít létrehozni egy megoldás a kellemesebb felhasználói élményt, gazdag funkciókat és optimalizált hatékonyan sebesség. Mivel a böngészők bővítsék funkciók és web design továbbra is előre (konkrétan a HTML5 és a CSS3), a navigációs tervezési lehetőségek kiszélesítése.

Ha van ideje, hogy változtassa meg a honlap navigációs szerkezet? A web designer fogja mondani, hogy ez nem tanácsos változtatni valamit a kedvéért a változás, és ez nem szükséges megváltoztatni elrendezés vagy navigáció, mert megvan az új forrásokat, illetve eszközöket, hogy ezt a változást. Cím webhely navigációs nézi meglévő problémákról és a rendelkezésre álló új tervezési technikák javítani őket.

Navigációs szempontok, hogy fontolja

  • Ha kell én navigáció kell elhelyezni?
  • Hogyan kiterjedésű lesz a navigáció is?
  • Milyen visszajelzést fog biztosítani a felhasználók?
  • Mennyire rugalmas és praktikus a jelenlegi design?

Tartalom, amely nem található meg, nem lehet olvasni, és biztosítja a nulla értéket a látogatók.

Az első és legfontosabb, design a látogató, vagy az a személy, aki használja a honlapon. Kerülje tervezése, a szervezet szempontjából, és hozzon létre navigáció, amelyek segítik az olvasót. A látogatók mindig tudatában kell lennie, hogy hol vannak a honlapon. Is kiemelkedő oldalcímeket minden oldalon, és tartalmaz egy linket leírja, hogy melyik oldal a látogató van kapcsolatban más nav linkeket. Tartalmazza a cég logóját, hogy ha rákattint, visszatér a látogató a honlapon. Ha a honlap e-kereskedelmi egyike, többek között a "haladás chart", amely megmutatja a lépéseket a vásárlási folyamat.

Category:  Technology

Andrei Bergstein

The famous socialite / photographer / web designer